Sint Nicolaas Centrale Drenthe

Over Ons

Wat doet de Sint Nicolaas Centrale Drenthe?

Bij dé Sinterklaas Centrale van Drenthe kun je terecht voor het huren van een professionele Sinterklaas en Pieten in Drenthe voor bedrijven, evenementen, shows, mediaproducties, winkel(centra), verenigingen, scholen én voor bij je thuis. 

Daarnaast huur je bij de Sint Nicolaas Centrale Drenthe Sinterklaas en Pieten kostuums voor jouw eigen Sinterklaasfeest. Er is volop keuze in ruim 100 professionele televisie kostuums in diverse kwaliteiten en maten.

Tevens organiseert, begeleid en faciliteert de Sint Nicolaas Centrale Drenthe complete (stads) intochten, waaronder de Sinterklaasintocht van Dokkum (organisatie landelijke intocht 2017). Met diverse unieke acts wordt een ieder langs de route door de acteurs van de Sinterklaascentrale vermaakt. 

De Sint Nicolaas Centrale Drenthe ontzorgt jouw bij het organiseren van een Sinterklaasintocht en denkt graag met je mee!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wie is de Sint Nicolaas Centrale Drenthe?

De Sint Nicolaas Centrale Drenthe is een jong en creatief team die in 2011 is begonnen met het vertolken van de rol van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat deze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot de grootste professionele Sinterklaascentrale van Noord-Nederland!

Naast de Sint Nicolaas Centrale Drenthe werkt de Sinterklaascentrale ook onder de namen:

Met onze teams van ervaren acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor jouw bedrijf of evenement, Sinterklaasfeest voor jouw School, Sinterklaasfeest voor jouw stad en dorp of Sinterklaasfeest voor bij jouw thuis. Wij zijn dé Sinterklaascentrale van het Noorden! 

Sint Nicolaas Centrale Drenthe is onderdeel van JiPi Entertainment.