Sint Nicolaas Centrale Drenthe

Over Ons

Wat doen wij?

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een professionele Sinterklaas en (Roetveeg) Pieten in Drenthe voor bedrijven, evenementen, shows, reclames, televisie, winkel(centra), verenigingen, scholen én voor bij u thuis. Daarnaast kunt u bij ons Sinterklaas en Pieten kostuums huren voor uw eigen Sinterklaasfeest. Er is volop keuze in ruim 90 professionele televisie kostuums in diverse kwaliteiten en maten. Bedrijven kunnen gebruik maken van onze cadeauservice, waarbij zij kunnen kiezen uit A-merk Sinterklaascadeaus van verschillende budgetten. De cadeaus worden van namen voorzien en netjes ingepakt en op de locatie bezorgd.

Tevens organiseren en faciliteren wij complete (stads) intochten, waarvan de bekendste de Sinterklaas intocht van Dokkum (organisatie landelijke intocht 2017). Met diverse acts vermaken wij een ieder langs de route. 

Wij ontzorgen u bij het organiseren van een Sinterklaasintocht en denken graag met u mee!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en creatief team die in 2011 zijn begonnen met het vertolken van de rol van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat onze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot de grootste professionele Sinterklaascentrale van Noord-Nederland!

In 2018 hebben wij de toen meer dan 25 jaar bestaande Sint Nicolaas Centrale Friesland overgenomen. Daarnaast hebben wij meerdere bedrijven in de Sinterklaasverhuur opgezet. Wij werken onder de namen Sint Nicolaas Centrale Friesland, Sint Nicolaas Centrale Groningen én Sint Nicolaas Centrale Drenthe.

 Met onze teams van ervaren acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Wij zijn dé Sinterklaascentrale van het Noorden! 

Sint Nicolaas Centrale Drenthe is onderdeel van JiPi Entertainment.